Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Assepoester De Musical - Sprookjesmusical (4+)

In ‘Assepoester De Musical’ komt het wereldberoemde sprookje tot leven: een meisje dat door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maar met hulp van een goede fee de kans krijgt haar eigen dromen na te jagen. 

Van Hoorne Entertainment heeft een mooie naam opgebouwd met het bewerken van sprookjes tot betoverende familiemusicals. Met ruim 125.000 bezoekers per theaterseizoen zijn de voorstellingen regelrechte publiekstrekkers. In 2022 werd hun musical 'Belle en het Beest' zelfs bekroond met een Musical Award voor beste familiemusical

Uiteraard ontbreekt ook in deze sprookjesvoorstelling een flinke doses humor niet. Zo zorgen Assepoesters stiefmoeder, haar stiefzus en stiefbroer voor hilarische momenten. 

 Door de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid en schitterende kostuums staat in deze familiemusical niets een lang en gelukkig leven meer in de weg. 

Na de voorstelling kun je alle acteurs in het echt ontmoeten tijdens een uitgebreide meet & greet in de foyer van het theater. 

Kom verkleed naar het theater en meld je voor aanvang van de voorstelling aan bij de sprookjesbalie voor de verkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt na afloop van de voorstelling beloond met een sprookjesachtige prijs. 

Datum

25  zondag 25 september 2022 om 14.30 uur

Website en social links

schouwburgcuijk.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk