Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

GEANNULEERD: Snarenplukkers in Wild Verband Festival

Flamencogitarist Eric Vaarzon Morel heeft gewerkt met trompettist Eric Vloeimans en gitarist Harry Sacksioni. Hij speelde tweemaal op het North Sea Jazz Festival en trad meerdere keren op in De Wereld Draait Door.


Erwin van Ligten wordt beschouwd als één van Nederlands beste gitaristen. Hij werkte samen met The Alessi Brothers, Barry Hay, Frédérique Spigt, Jan Akkerman, Herman Brood, Mathilde Santing, Brigitte Kaandorp en vele anderen. Momenteel is hij op tournee met de Jimi Hendrix Re-experience.


Bluesgitarist John Klaver won met zijn band in 2011 de Dutch Blues Challenge, waarmee zij verkozen werden tot beste bluesband van Nederland. Ze speelden op grote (inter)nationale festivals, zoals Moulin Blues (NL), IBC Memphis (VS), EBC Berlin (DE) en Jazz in Juketown (NL).


In de pauzes zijn op het erf gitaarworkshops voor (jonge) gitaartalenten. Heb je interesse in een workshop, stuur dan een email naar info@desteenakker.nl Deelname is op basis van een vrijwillige bijdrage, en daarbij krijg je €20,- korting op een dagkaart! Deze workshop wordt mede mogelijk gemaakt door 'Talent Ontwikkeling'.


Datum

11  zondag 11 september 2022 om 11.00 uur

Website en social links

Adres

Huistheater De Steenakker

Steenakkerstraat 5

5443 NK Haps