Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Bard in the Yard

Cultureel Hart Cuijk presenteert in samenwerking met tapperij De Kansas een bijzonder solo-optreden ‘Bard in the Yard’ van Wim Bouwens op zondagmiddag 15 mei van 16.00 tot 17.00 uur op het tuinterras in het Cultuurstraatje, Kerkstraat 7 te Cuijk.

Wat de weergoden ook van plan zijn, de toneeluitvoering gaat door buiten of binnen.

De toegang is gratis, wel wordt een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld om vaker dit soort optredens te kunnen organiseren.

Wilt u verzekerd zijn van een plaats, reserveer dan tijdig op info@cultureelhartcuijk.nl


Bard in the Yard

Wim Bouwens toont in zijn solo over Shakespeare met een writer’s block een scala aan speelstijlen. De stad wordt geteisterd door een pestepidemie en William Shakespeare heeft een writer’s block. De pandemie dwingt hem thuis te zitten en na te denken over zijn leven en werk. Maar hij wil opnieuw vlammen, daarom roept hij de hulp van zijn publiek in om een nieuw stuk te kunnen schrijven. Dat is het uitgangspunt van de voorstelling Bard in the Yard, gespeeld door Wim Bouwens in tuinen, parken en openluchttheaters. Dit van oorsprong Engelse toneelstuk is nu toegesneden op een Nederlands publiek, in het hier en nu. En het biedt een uitgekiende mogelijkheid nog eens naar tal van fraaie teksten uit Shakespeares stukken te luisteren.

Datum

15  zondag 15 mei 2022 om 16.00 uur

Website en social links

cultureelhartcuijk.nl

Adres

Cultureel Hart Cuijk CHC

kerkstraat 7

5431 DS Cuijk