Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Te gekke voetbaldag: PANNA

Op 4 mei 2022 vindt er een PANNA! Sterrenteam voetbaldag plaats bij vv SIOL. Een leuke en leerzame voetbaldag voor kinderen uit de regio van 7 t/m 13 jaar. Hoe leuk zou het zijn als jullie hier wat aandacht aan kunnen besteden! In onderstaand persbericht lees je de verdere inhoud van dit voetbalfestijn.

 

Wil jij een te gekke voetbaldag beleven; een echte ster worden; én kans maken op een plek in één van de PANNA! Sterrenteams? Doe dan mee aan de PANNA! Sterrenteam voetbaldag op 4 mei bij vv SIOL!


De PANNA! Sterrenteam voetbaldag is een leerzame, maar vooral leuke voetbaldag voor voetbalgekke jongens én meisjes van 7 tot en met 13 jaar. Op deze dag staat plezier centraal. Daarnaast maken de deelnemers kans op een plek in één van de PANNA! Sterrenteams!


Talentenjacht

Op locaties door het hele land worden tot en met de herfstvakantie van 2022 verschillende PANNA! Sterrenteam voetbaldagen georganiseerd. Aan het einde van iedere voetbaldag worden een aantal jongens én meisjes van verschillende leeftijdscategorieën uitgenodigd voor de finaledag. Tijdens deze finaledag krijgen alle geselecteerde voetballers de kans om zich in één van de PANNA! Sterrenteams te voetballen. 


PANNA! Sterrenteam!

Onder begeleiding van (ex-)profs doen de PANNA! Sterrenteams mee aan verschillende activiteiten en bereiden ze zich voor op een internationaal toernooi! Ook zullen de PANNA! Sterrenteams het hele seizoen worden gevolgd door voetbalmagazine PANNA! Magazine.


Meer informatie en inschrijven: www.pannasterrenteam.nl.

Datum

4  woensdag 04 mei 2022 om 14.30 uur

Adres

vv SIOL

Sportlaan 3

5431 AP Cuijk