Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Start nieuwe seizoen Beeldentuin Cuijk

Op zondag 1 mei 2022 gaat voor Beeldentuin Cuijk het nieuwe seizoen van start. Het is een bijzonder jaar: 25 jaar geleden was de eerste opening!

Er zijn 12 nieuwe kunstwerken geplaatst en samen met de beelden van vorig jaar ziet het er weer fantastisch uit.

De kunstenaars die het komende seizoen exposeren zijn: 

Aris de Bakker, Leni van den Band, Loek Bos, Peggy Eras, Micky Hoogendijk, Leo Horbach, Maria van der Laar, Louis Niënhuis, Maria Stams, Olga Talsma, Ronald Tolman, Gonda van der Zwaag, Brigitte Aendekerk, Hans Blank, Claartje Borren, Peter v. Bergenhenegouwen, Yvonne Halfens, Folkert de Jong, Marina van der Kooi, Mooniq Priem, Yvan Veringa en Henk Willigendael.


Ook de Heemtuin is helemaal lenteklaar en ziet er weer prachtig uit. In het Pakhuis kunt u een expositie bekijken met werk van Fons van Bommel (beelden) en Bart van Dinten (fotografie).

Naast de muzikale omlijsting van Los Pompadores kunt u genieten van een hapje en een drankje en kennis maken met de kunstenaars en hun werk. Eén van hen, Micky Hoogendijk, zal een woordje doen.


U bent van harte welkom op zondag 1 mei om 12.00 uur in de Beeldentuin aan de Kerkstraat te Cuijk. Inloop vanaf 11.30 uur.


Wij verheugen ons op uw komst!

Datum

1  zondag 01 mei 2022 om 12.00 uur

Adres

Beeldentuin Cuijk

Kerkstraat 12

5431 DS Cuijk