Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Fruhschoppen Blaaskapel De Rozenbottels

Het is dit jaar geen “Culinaire” editie. In voorgaande jaren is, met veel dank en waardering van ons allen (Gasten en Rozenbottels) genoten van de Hapse Heerlijkheden. Deze Hapse Heerlijkheden werden gratis ter beschikking gesteld door de Hapse ondernemers/winkeliers. We weten allemaal wat voor grote impact de coronajaren op ondernemers heeft gehad en zij verdienen een groot respect dat zij, ondanks deze moeilijke tijd, altijd ten dienste hebben gestaan de gemeenschap. ! Nu het gelukkig weer ietwat beter (lijkt) te gaan vonden wij (De Rozenbottels) het niet gepast om meteen aan te kloppen voor sponsoring: geen Hapse Heerlijkheden dus dit jaar maar zij staan in de toekomst zeer zeker weer op het menu!


Geen Culinaire editie maar natuurlijk wel een mooie muzikale editie. Ook voor de Rozenbottels waren de afgelopen twee jaren zeer zeker niet gemakkelijk. Het was lange tijd niet mogelijk om te repeteren en nog steeds is als “relatief” klein muziekgezelschap kwetsbaar, maar: Ze zijn er klaar voor!

De leden van de Rozenbottels hopen onze trouwe (en nieuwe) liefhebbers van muziek en gezelligheid weer te mogen ontmoeten in clubhuis De Posthoorn. De aanvang van het Frühschoppen is 12.00 uur, de zaal is al open om 11.00 uur!

Datum

3  zondag 03 april 2022 om 12.00 uur

Adres

Blaaskapel De Rozenbottels

Kerkstraat 6

5443 AB Haps