Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Opniniecafé; Met andere woorden

Actuele Cuijkse zaken komen voor het voetlicht tijdens het Opiniecafé ‘Met Andere Woorden.’ De debat- en discussieavond, met muzikale adempauzes en een lichtvoetige presentatie, is inmiddels niet meer weg te denken uit het programma van Schouwburg Cuijk. 

 

Politieke thema’s, maar ook maatschappelijke en culturele onderwerpen, worden aangesneden tijdens discussies met de zaal en tussen gasten onderling. Debat, analyse en opinie, dat zijn de trefwoorden. Vaste rubrieken zijn Jong Talent - een open podium voor talentvolle inwoners van de gemeente - en Focus Op, waarin een bekende of nog niet zo bekende Cuijkenaar plaatsneemt in de leunstoel. Altijd met een boeiend verhaal. 

 

Veel onderwerpen worden ondersteund met video-opnamen van Floris van Heukelom; de publieke opinie wordt regelmatig gepolst in van te voren opgenomen straatinterviews. 

 

Net als in een echt café mag je in- en uitlopen wanneer je maar wilt. De toegang is gratis.


Voor een bezoek aan Schouwburg Cuijk is momenteel een coronatoegangsbewijs verplicht (vanaf 13 jaar). Zorg voor een geldige QR-code (in de CoronaCheck-app of uitgeprint op papier) en vergeet je ID niet mee te nemen. Lees er meer over op onze coronapagina

Datum

11  donderdag 11 november 2021 om 20.30 uur

Website en social links

schouwburgcuijk.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk

advertentie