Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Ali B bij Schouwburg Cuijk

Ali B heeft het druk. Hij is rapper, jurylid bij ‘The Voice of Holland’ en gevierd tv-programmamaker. Daarnaast timmert hij ook als theaterman stevig aan de weg. Met ‘Ali B geeft antwoord’ won hij de cabaretprijs Neerlands Hoop, ‘Ali B beken(d)t’ werd genomineerd voor de Poelifinario. 


Vlak voor corona zijn tournee onderbrak, had Ali de ideale vorm voor zijn voorstelling gevonden: een dialoog waarin ook het publiek zijn of haar verhalen kwijt kon. Ali is nog lang niet uitgepraat met zijn gasten. Ook komend seizoen zijn er talloze onderwerpen waar hij, gewapend met zijn humor en een flinke dosis optimisme, zijn licht over wil laten schijnen. 


Nederland heeft koorts. Het verhitte debat - niet alleen over corona maar ook over de toeslagenaffaire, het mapje van Ollongren en noem maar op - doet de temperatuur hoog oplopen. Zo hoog dat we af en toe het kookpunt naderen en een ramp niet te vermijden lijkt. 

Maar koorts is volgens Ali ook het begin van genezing. Van opwinding. Van nieuwe kansen. Hij steekt zijn thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Benieuwd naar de uitslag? 


Dit is een verplaatste voorstelling uit seizoen 2019|2020.

Datum

8  vrijdag 08 oktober 2021 om 20.00 uur

Website en social links

schouwburgcuijk.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk

advertentie