Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Joost Spijkers bij Schouwburg Cuijk

Hotel Spijkers

Schaamteloos het leven vieren met Joost en zijn band


Joost Spijkers won in 2018 met ‘SPIJKERS II’ de Poelifinario in de categorie kleinkunst, de prijs voor het meest indrukwekkende cabaret- en kleinkunstprogramma. Een logische winnaar, na alle razend enthousiaste reacties van pers en publiek. 


'Hotel Spijkers' is de nieuwe avondvullende muziektheatervoorstelling van Joost Spijkers en zijn band. Gezongen, gespeeld, gedanst en verteld door Joost Spijkers. 


In 'Hotel Spijkers' komt een man de lobby van het hotel binnen. Hij is overduidelijk aangeschoten. Zijn kleren zijn gehavend en hij heeft de nodige schrammen en blauwe plekken. Over zijn arm hangt zijn kleddernatte trouwpak.


Hij slaat op de hotelbel en wacht op de nachtportier. Het orkestje in de lobby speelt onverstoorbaar door. Tijdens het wachten flitst het leven van de man aan hem voorbij. Golven van zoete, pijnlijke en geestige herinneringen volgen elkaar op.


Aangejaagd door de muzikanten bezingt de man alle hoogte- en dieptepunten uit zijn leven. Een hartstochtelijke ode aan de levenden én de doden uit zijn geschiedenis.


Hier in dit obscure hotel, ver weg van de waan en de sleur van alle dag, wordt samen eindeloos gezongen en gedanst, gelachen, gehuild en gedronken.


Hier in Hotel Spijkers hoeft een mens nooit meer alleen te zijn. Hier zou je wel voor eeuwig willen blijven logeren. 


Met: Joost Spijkers, Arend Niks, Arno Bakker, Andreas Suntrop, Stan Mitrovic | Regie: Titus Tiel Groenestege | Tekst: Peer Wittenbols en Joost Spijkers | Muziek: Joost Spijkers, Arend Niks, Stanislav Mitrović e.a. | Choreografie: Iva Lešić. 


Dit is een verplaatste voorstelling uit seizoen 2020/2021.  

Datum

7  donderdag 07 oktober 2021 om 20.00 uur

Website en social links

schouwburgcuijk.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk

advertentie