Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Belle en het Beest De Musical

Na publiekstrekkers als ‘De Kleine Zeemeermin’ en ‘Doornroosje’ vervolgt Van Hoorne Entertainment zijn sprookjestraditie met ‘Belle en het Beest De Musical’. Deze nieuwe familiemusical is met heel veel betoverende liedjes, schitterende kostuums en hilarische scènes het perfecte theateruitje voor de hele familie. 


In dit romantische sprookje speelt Bettina de rol van Belle, een slim, sprankelend meisje dat verder leert kijken dan het woeste uiterlijk van het Beest. Tovenaarsduo Titus & Fien zorgt voor een flinke dosis beestachtig goede humor. 


Het dorp is in rep en roer. Binnenkort wordt prins Dinand 21 jaar en gekroond tot koning. Hij mist alleen nog een koningin aan zijn zijde. Alle dorpsmeisjes zijn al druk bezig met hun grootse trouwplannen, maar Belle droomt van grote avonturen buiten de dorpsmuren. Wat moet zij nu met een man? 


Oproep aan alle Cuijkse prinsjes en prinsesjes: trek je allermooiste kostuum uit de kast en kom verkleed naar het theater! Doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd en maak kans op een betoverend sprookjespakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een meet & greet (op afstand). 


Regie: Bas Groenenberg | Spel: Bettina Holwerda, Kick Spijkerman, Titus & Fien e.a.


Datum

25  zaterdag 25 september 2021 om 14.00 uur

Website en social links

schouwburgcuijk.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk