Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

GEANNULEERD - Kabarett Dapitulet bij Schouwburg Cuijk

In de tragikomische muziekvoorstelling ‘Kabarett Dapitulet’ laat acteur Hans Dagelet zijn komische en ontroerende kant zien. Hij speelt een man die, om het leven te controleren, op late leeftijd politieagent wordt. Samen met de musici Esther Apituley en Christiaan Kuyvenhoven heeft hij een voorstelling gemaakt vol onverwachte dialogen en muzikale hoogtepunten, met muziek van o.a. Kreisler, Chopin en Shostakovich. 

De voorstelling is gebaseerd op teksten van de befaamde Russische dichter en schrijver Daniil Charms (1905-1942), wiens leven in het teken stond van het absurde. Hij roept alledaagse situaties op waarin zowel grotesk-komische als extreem ongemotiveerd gewelddadige gebeurtenissen absurd verlopen. Charms is confronterend-humoristisch, zonder gêne of remming. 

‘Kabarett Dapitulet is een absurdistisch baken in een ernstige wereld: chaotisch en aangrijpend.’ **** NRC

Dit concert maakt onderdeel uit van Thuis in 't Theater, een unieke reeks intieme en bijzondere voorstellingen in samenwerking met Huistheater De Steenakker. Geniet samen met 29 andere gasten in een gezellige huiselijke sfeer, dichterbij de artiesten dan ooit!Datum

6  vrijdag 06 november 2020 om 20.15 uur

Website en social links

schouwburgcuijk.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk