Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Classic Young Masters bij Schouwburg Cuijk

Klassieke muziek door talentvolle jonge musici


Toen pianist Maxim Heijmerink (2000) als elfjarige begon met pianoles wist hij al snel dat het zijn droom is om concertpianist te worden. Hij won vele prijzen, waaronder tweemaal de eerste prijs op het Prinses Christina Concours. Heimerink is naast een begaafd pianist ook een componist en hij zal deze ochtend zijn eigen werk laten horen.


Daarna vervolgen we met sopraan Fee Suzanne de Ruiter (1997). Deze talentvolle solist begon haar carrière bij het Nationaal Kinderkoor van Vocaal Talent Nederland. Het afgelopen jaar was ze te zien op het Festival Oude Muziek Utrecht en de Rotterdamse Operadagen. Ze wordt begeleid door pianist Gulmira Issabekova (1990), een talent uit Kazachstan en student aan het conservatorium in Den Haag.


Classic Young Masters is een kweekvijver voor jong muzikaal talent. De jonge musici worden begeleid door ervaren mentoren en adviseurs en bouwen zo een carrière op in de klassieke muziek.


Blijf na afloop gezellig napraten onder het genot van een drankje. In ons GrandCafé serveren we soep met brood (niet inbegrepen in de prijs).

Datum

25  zondag 25 oktober 2020 om 20.15 uur

Website en social links

schouwburgcuijk.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk

advertentie