Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Transformatieve Yoga

Yoga is ervaren, Yoga is doen!

Yoga is er in vele vormen.


Een nog onbekende vorm van Yoga is de Transformatieve Yoga. Deze yoga is gericht op het openen van de zeven chakra's en wordt opgebouwd vanuit de basis. De basis in ons lichaam, en de basis van ons bestaan. En dat is veiligheid. Veiligheid is onze eerst basisbehoefte, waar voeding en aanraking (fysiek en emotioneel) deel van uit maken. De transformatie is vanuit de basis de reis te maken naar de Eenheid door de chakra's te openen en angst te vervangen door Liefde.


Je hoeft hiervoor niet lenig te zijn, je doet de fysieke oefeningen voor zover dat voor jou mogelijk is. En dan werkt het net zoveel en goed door als iemand die verder komt in een houding. Het gaat erom om je gevoel en je gedachten hierbij te observeren. De docent geeft naast verbale aanwijzingen ook aanwijzingen door het lichaam in een betere positie te plaatsen.


Iedereen die open-minded is, die geïnteresseerd is in bewustwording is welkom.


Inloop om 19:15 uur

Start les: 19:30 uur

Afronding 20:45 uur


Lisethe is yogadocent sinds 1999 en heeft in juni 2018 de opleiding tot Tranformatieve Yoga afgerond. Haar lessen zijn gevuld met persoonlijke aandacht, mildheid, acceptatie en zonder oordeel.


Aanmelden voor 5 juli

Meer informatie bel 06-38157026

Bijdrage 12 euro


Datum

6  maandag 06 juli 2020 om 19.30 uur

Website en social links

zoetegeest.nl

Adres

Lisethe Janssen

De Geest 4

3954 NJ Linden

advertentie