Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

GEANNULEERD - Murat Isik bij Schouwburg Cuijk

Auteur van het Boekenweekessay 2019

Ontmoet de prijswinnende auteur Murat Isik. Isik, geboren in Izmir (Turkije), won met zijn tweede roman ‘Wees onzichtbaar’ de Libris Literatuur Prijs 2018. In het boek beschrijft hij de wanhopige overlevingsstrijd van een gezin in de Bijlmer en de coming of age van een sensitieve jongen die opgroeit in een onveilige wereld. Ook schreef Isik het Boekenweekessay ‘Mijn moeders strijd’ voor de Boekenweek 2019.


‘Murat Isik trekt je vanaf de eerste bladzijde met de vanzelfsprekende autoriteit van de geboren schrijver het verhaal binnen en toont de lezer een wereld die bekend is uit krantenartikelen en sociale studies, maar nog te weinig uit romans.’ | Juryrapport Libris Literatuur Prijs


Deze voorstelling maakt deel uit van de reeks Literaire Ontmoetingen, georganiseerd in samenwerking met BiblioPlus, waarin bekende Nederlandse auteurs voorlezen uit eigen werk, over hun schrijverschap vertellen en antwoord geven op vragen uit het publiek. Verder in deze reeks: Annejet van der Zijl (22 oktober) Adriaan van Dis (12 november) en Stine Jensen (28 januari).

Datum

31  dinsdag 31 maart 2020 om 20.15 uur

Website en social links

schouwburgcuijk.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk