Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Opiniecafé Met Andere Woorden

Donderdag 28 november a.s. vindt voor de 18de keer het Opiniecafé

Met Andere Woorden plaats in de Schouwburg te Cuijk.

Opnieuw wordt er voor een breed publiek een gevarieerd en aantrekkelijk programma gepresenteerd.


De presentator van dit programma is deze keer Willem Kusters uit Beers.

Iedje Heere (jawel de nieuwe rector van het Merletcollege!) speelt piano en begeleidt Emma Loeffen met onder meer het Opiniecafélied. Ook begeleidt zij Janneke Kusters die het mooie lied van Jules de Corte over Cuijk ten gehore brengt (voor het eerst gezongen bij de boekpresentatie Fabriekswerk is Mannenwerk op 27 oktober jl.).


Een bijzonder item en ook een primeur is de presentatie van Geurt Franzen, columnist bij De Gelderlander, en Wim Kol, architect van onder meer de Schouwburg, over een bijzondere actie met KUUK IN KAART.


In de stoel is de focus gericht op Max Maselaman en in de rubriek Jong Talent vertelt Levi Vloet over zijn ervaringen als bladerunner.


Twee interviews:

- De stand van zaken en de mogelijkheden van het Cuijks Energie Collectief (CEC);

- De nieuwe voorzitter Bert van Lith brengt met nieuw elan De Nölers 2.0. over het voetlicht. En natuurlijk wordt hij vergezeld van de nieuwe Prins Carnaval Mark.


Op het Open Podium verschijnt de Cuijkse Kerstrevue en wordt door de brouwers van de Kloosterbrouwerij in Sint Agatha een nieuw origineel biertje gepresenteerd en pontificaal ingewijd: het geestrijke frater Oelbert honingbier! Alle gasten worden uitgenodigd dit biertje aan het einde van de avond te proeven.

Datum

28  donderdag 28 november 2019 om 20.00 uur

Adres

Opiniecafé Met Andere Woorden

p/a Kouwenberg 66

5431 GZ Cuijk