Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Boekpresentatie ‘Het zieltje dat haar ouders vond’ in bibliotheek Cuijk

Tilly Gerritsma uit Mill bracht onlangs het boekje ‘Het zieltje dat haar ouders vond’ uit. In dit boekje wordt spiritualiteit, zingeving en reïncarnatie uitgelegd aan ouders en kinderen.

Het zieltje Lief is klaar voor een nieuwe geboorte en gaat op zoek naar de best mogelijke ouders. Na veel gezoek in diverse landen, culturen en geloven en de vraag wat voor ouders het zieltje zou willen hebben, is het eindelijk op zijn bestemming. O wat is iedereen blij met de nieuwe geboorte van een baby. Het grote avontuur op aarde kan beginnen.


Op donderdag 21 november verzorgt Tilly in Bibliotheek Cuijk om 19.30 uur een presentatie rond haar boek en gaat graag met bezoekers in gesprek over spiritualiteit, zingeving en reïncarnatie. Ook is er de mogelijkheid ter plekke het boekje te kopen.


Over de auteur

Tilly Gerritsma werd door de geboorte van haar eerste kleinkind geïnspireerd tot het schrijven van ‘Het zieltje dat haar ouders vond’. Waarom heeft de ziel juist voor deze ouders en die omstandigheden gekozen om te kunnen groeien? Een diep intens proces waar we als mens nog maar weinig van afweten en wat haar blijft fascineren op psychologisch en spiritueel gebied.

 

Bijwonen boekpresentatie

De boekpresentatie in de bibliotheek is gratis toegankelijk. Om te weten op hoeveel mensen de organisatie kan rekenen is vooraf aanmelden gewenst. Dit kan bij de servicebalie van de bibliotheek of via www.biblioplus.nl


Boekpresentatie ‘Het zieltje dat haar ouders vond’, donderdag 21 november, 19.30 uur, Bibliotheek Cuijk.Datum

21  donderdag 21 november 2019 om 19.30 uur

Website en social links

www.biblioplus.nl

Adres

Bibliotheek Cuijk

Kaneelstraat 64

5431 DZ Cuijk