Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Het Jubilarissenconcert MV Juliana Haps

Zaterdagavond 12 oktober organiseert muziekvereniging Juliana haar jaarlijkse Jubilarissenconcert. Dit jaar worden er 2 leden gehuldigd. De eerste jubilaris is dhr. Jan van Hoof. Jan viert zijn 25-jarig lidmaatschap van de Hapse muziekvereniging. De tweede jubilaris is Marjo van der Locht. Marjo is al 50 jaar actief in de Cuijkse muziekwereld en viert haar gouden muziekjubileum. 


LPM 30+

Naast de huldiging van de jubilarissen treedt ook het bijzondere LPM 30+ orkest op. In 2016 jaar startte Juliana zeer succesvol met project Let's Play Music 30+ op. Dit project leverde ruim 25 nieuwe muzikanten die op latere leeftijd zijn begonnen met het bespelen van een instrument. op voor de muziekvereniging. Ondertussen is de 3e lichting al van start gegaan en bestaat het orkest uit ruim 35 leden.


Vicinia

Naast het LPM 30+ orkest is muziekvereniging Vicinia uit het Cuijkse kerkdorp Vianen te gast. Muziekvereniging Vicinia uit Vianen is opgericht op 11 januari 1988. Muziekvereniging Vicinia maakt eigentijdse muziek in een harmonische setting op een niveau dat bij de vereniging past, onder leiding van dirigent Frank van Hassel.


Uiteraard treedt Muziekvereniging Juliana met haar orkest en slagwerkgroep ook acte de préséance. Beiden onderdelen staan onder leiding van dhr. John Derks. Het is een mooi jaar voor de slagwerkgroep want ze bestaan dit jaar 60 jaar! De avond vindt plaats in zalencentrum de Posthoorn, de toegang is gratis en start om 20.00 uur. De jubilarissen worden gehuldigd door dhr. Jos Verbeeten, vicevoorzitter van de Brabantse Bond voor Muziekgezelschappen.

Datum

12  zaterdag 12 oktober 2019 om 20.00 uur

Website en social links

www.mvjuliana.nl

Adres

Muziekvereniging Juliana

De Schans 10

5443 PT Haps