Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Rondleiding Voedselbos

Rondleiding Voedselbos van 15.30 tot 16.00 uur.

Maak een wandeling in het voedselbos van De Zoete Geest en Trudy Maassen en eigenaresse Natascha van der Linden vertellen iets over de principes van permacultuur. Aanmelden: via whatsapp 0640174029 Prijs: Vrijwillige bijdrage voor de spreker.


Trudy Maassen is onderzoeksjournalist en amateur bioloog en ze verzorgd op vrijdag 28 juni 2019 om 14.00 uur tot 15.30 uur de boeiende lezing: ‘NATUUR IS NORMAAL’ . Zij herinnert haar publiek eraan hoe belangrijk natuur voor ons allemaal is en toont prachtige beelden van natuur zoals wij die al bijna vergeten zijn.

 

Bomen en planten vormen de basis van het leven en het welzijn van dieren en mensen. Vroeger kende men nog de werking van de geneeskrachtige kruiden en waar deze te vinden waren. Nu is dat nog slechts voor een enkeling weggelegd. Heden ten dage zijn we veel van onze 'natuur' vergeten. Dat is jammer. Bomen worden gekapt en velden vol gif gespoten. Het is tijd voor een ommekeer. Gelukkig is er een nieuwe tendens gaande en zijn permacultuur, voedselbossen en biologische moestuinen weer in zwang en willen mensen weer echt voedsel op ons bord. We zijn er nog niet, maar deze lezing inspireert je vast om ook bij te dragen aan een natuurlijker leven.


Datum

28  vrijdag 28 juni 2019 om 14.00 uur

Website en social links

www.zoetegeest.nl

Adres

De Zoete Geest

De Geest 4

5439 NJ Linden

advertentie