Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Feest met de Good Lovelies in De Steenakker

De Canadese damesformatie de Good Lovelies beheerst close-harmony tot in de perfectie. De drie sing en songwriters van de Good Lovelies zijn immens getalenteerde vocalisten en songwriters. Zij kwamen voor het eerst in 2006 bij elkaar. Hun stemmen verweven zich moeiteloos in prachtige harmonieën, krachtig, puur en inspirerend. Sindsdien hebben ze vier studioalbums, een paar EP’s en een livealbum uitgebracht. Bijna ieder jaar verschijnt wel een nieuw album. 


Aan hun muzikale oorsprong in de folk-roots hebben de dames een rijkdom aan stilistische achtergronden toegevoegd, variërend van pop, jazz tot zelfs hiphop. Maar hun geluid en nummers blijven herkenbaar en karakteristiek. Ook nu ze zich verder ontwikkelen in door pop beïnvloedde muziek. 


De Steenakker sluit met dit optreden het vijfjarig jubileum op feestelijk wijze af. Er is een sfeervol terras op het erf van de voormalige boerderij en een ‘Happy Hour’ na afloop van het concert. Voor de Huisvrienden, vrijwilligers en andere ondersteuners van de Steenakker is er een speciale ontvangst. De Steenakker kijkt terug op een heel mooi jaar én vooruit op een veelbelovend programma dat eerdaags bekend wordt gemaakt! Daarin staan prachtige namen vanuit de regio, tot ver daarbuiten én wederom internationaal. De nieuwsbrief lezers worden als eerste van het nieuwe programma op de hoogte gebracht. En de Huisvrienden van de Steenakker krijgen als eerste gelegenheid om tickets te kopen. De Huisvrienden ondersteunen het podium door middel van een kleine jaarlijkse bijdrage. Daarvoor krijgen zij o.a. korting op het programma. Voor meer informatie raadpleeg de website desteenakker.nl.


De Good Lovelies nemen tijdens hun Europa tour een support act mee. Dat is het duo Leave Rapids. Het beloofd een prachtige lenteavond te worden bij Theater De Steenakker!


Entree € 17,50 inclusief koffie of thee, garderobe en parkeren.

Datum

24  vrijdag 24 mei 2019 om 20.15 uur

Website en social links

www.desteenakker.nl goodlovelies.com

Adres

De Steenakker

Steenakkerstraat 5

5443 NK Haps

advertentie