Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Repair Café Cuijk

Op de derde zaterdag van de maand wordt, van 09.00 tot 12.00 uur, het Repair Café georganiseerd in het Doehuis in Cuijk.


Het Repair Café is een gratis toegankelijke bijeenkomst die draait om (samen) repareren. In het Doehuis is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Ook zijn deskundige vrijwilligers aanwezig, met reparatiekennis en – vaardigheden op allerlei terreinen.

U kunt bij het Repair Café terecht met artikelen op het gebied van:

kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed, computers en meer.


Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee. Of gaat helpen bij een reparatie van iemand anders.

Er is ook een leestafel als u wat langer moet wachten totdat de juiste reparateur beschikbaar is om uw artikel te repareren.

Zoals gezegd zijn de Reparaties gratis maar het Repair Café moet ook regelmatig materialen en gereedschappen aanschaffen om verdere reparaties mogelijk te maken. Een bijdrage wordt dan ook zeer gewaardeerd.


Ruilkring

Tijdens de Repair Café’s zijn er ook een aantal vrijwilligers van Ruilkring Cuijk aanwezig om hun activiteiten te promoten. Om te kijken wat zij precies doen kunt u meer informatie hierover vinden op de website.

Datum

20  zaterdag 20 april 2019 om 09.00 uur

Website en social links

repaircafecuijk.nl www.ruilkringcuijk.nl

Adres

Doehuis

Patrijzenveld 117

5431 JR Cuijk

advertentie