Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Tommy Wieringa - Literaire ontmoeting bij Schouwburg Cuijk

Tommy Wieringa schreef onder andere de romans 'Alles over Tristan' (Halewijnprijs, 2002) en het boek waarmee hij doorbrak naar een groot lezerspubliek, 'Joe Speedboot' (2006). Zijn reisverhalen werden gebundeld in 'Ik was nooit in Isfahaan' (2006).


In 2007 verscheen 'De dynamica van begeerte', een aanstekelijk onderzoek naar de oorsprong van begeerte en de grote rol van pornografie in de moderne wereld. Na 'Dit zijn de namen' vertelt Tommy Wieringa opnieuw een migrantengeschiedenis met 'De dood van Murat Idrissi' (2017). In 2017 verscheen ook zijn verpletterende roman 'De heilige Rita' over een vader en een zoon, en over de nieuwe tijd in een traditioneel grensdorp. Tommy Wieringa heeft een wekelijkse column in De Gelderlander.


Deze voorstelling maakt deel uit van de reeks Literaire ontmoetingen, georganiseerd oor BiblioPlus, waarin bekende Nederlandse auteurs voorlezen uit eigen werk, over hun schrijverschap vertellen en antwoord geven op vragen uit het publiek. Verder in deze reeks: Sonja Barend (23 oktober), Franca Treur (13 november), Jan Siebelink (16 april).

Datum

12  dinsdag 12 maart 2019 om 20.15 uur

Website en social links

schouwburgcuijk.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk

advertentie