Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Een ochtend bomen snoeien met IVN Cuijk

Ook zo’n zin om na Kerst en Oud en Nieuw een ochtend lekker buiten bezig te zijn? 

Kom dan op zaterdagmorgen 5 januari van 9.00 tot 12.00 je handen uit je mouwen steken. De werkgroep vrijwillig landschapsbeheer van IVN Cuijk gaat die ochtend in de kloostertuin van St. Agatha bomen en struiken snoeien. We verzamelen om 9 uur bij de ingangspoort naar de tuin. 


Ervaring met snoeien is niet nodig. Je krijgt ter plekke instructie en uitleg over de werkzaamheden. IVN Cuijk zorgt samen met Brabants Landschap ook voor het snoeimateriaal. Wat is wel handig? Warme kleding, stevige schoenen, een paar werkhandschoenen en zin om lekker buiten in de natuur bezig te zijn. 


Kom je helpen? Meld je dan van tevoren even aan bij VLB@ivn-cuijk.nl.

Dan weten we voor hoeveel snoeischaren we moeten zorgen en hoeveel koffie/thee we moeten meebrengen. Meer weten over vrijwillig landschapsbeheer IVN Cuijk? Kijk dan op onze website. 


Over IVN Cuijk

IVN Cuijk zet zich voor een groen, gezond en duurzaam Cuijk. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert.

IVN: beleef de natuur!


Datum

5  zaterdag 05 januari 2019 om 09.00 uur

Website en social links

www.ivn.nl

Adres

Kloostertuin van St. Agatha

Kloosterlaan 24

5435 XD Sint Agatha