Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Het Kerstconcert van Muziekvereniging Juliana Haps

Op zondag 16 december vindt het tweejaarlijkse kerstconcert van Muziekvereniging Juliana plaats. Gelet op de grote publieke belangstelling van voorgaande jaren is door de Hapse muziekvereniging besloten om twee uitvoeringen te geven in de Sint Nicolaaskerk. Buiten op het kerkplein worden de bezoekers muzikaal welkom geheten door Let’s Play Music 30+ orkest van Juliana waarna u in de kerk kunt genieten van een mooi muzikaal Kerstverhaal in musicalvorm. 


Tijdens dit verhaal zal de rol van Benjamin vertolkt worden door Emile Arts. Benjamin is een eenzame, oude schoenmaker die zijn geloof in het kerstgevoel verloren is. Hij ontmoet tijdens een bijzondere kerst verschillende personen waaronder Marieke van den Besselaar, Ward Arts en Maria Peeters Weem. Zij zullen Benjamin vocaal begeleiden tijdens zijn zoektocht naar het kerstgevoel. Deze zoektocht is uiterst muzikaal waarbij de vocalisten als solist, als duo of als kwartet mooie sfeervolle kerstliederen ten gehore brengen en zij worden uiteraard begeleid door Muziekvereniging Juliana. De Hapse muziekvereniging opent het concert magistraal en ook de slagwerkgroep van Juliana luistert het concert op.


Muziekonderwijs Marjo en toneelvereniging Kunakra zijn tevens om bijdragen te leveren aan het Kerstverhaal. Het concert wordt voorzien van een sfeervolle licht- en geluidsshow. Na afloop van het concert kunt u achter in de kerk genieten van een gratis kopje koffie of heerlijke glühwein. De voorstellingen vinden plaats op zondag 16 december om 17.00 uur of 20.00 uur. De toegang is gratis. Er zijn geen gereserveerde plaatsen of kaarten dus kom gerust op tijd voor een mooie zitplaats. De uitvoeringen binnen beginnen exact om 17.00 uur en 20.00 uur.

Met de twee uitvoeringen van Benjamin sluit Muziekvereniging een mooi en druk jaar af. Het jaar 2018 kende o.a. als hoogtepunten de 2 daagse Music Night in juni j.l. en het 50 jarig jubileum van blaaskapel de Rozenbottels. Voor meer informatie over Muziekvereniging Juliana Haps kijkt u op onze website.

Datum

16  zondag 16 december 2018 om 17.00 uur

Website en social links

www.musicnighthaps.com

Adres

Sint Nicolaaskerk

Kerkstraat 15

5443 BJ Haps

advertentie