Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Opiniecafé bij Schouwburg Cuijk

Cuijkse discussieavond met muzikale adempauzes.

Actuele Cuijkse zaken komen voor het voetlicht tijdens het Opiniecafé ‘Met Andere Woorden.’ De debat- en discussieavond, met muzikale adempauzes en een lichtvoetige presentatie, is inmiddels niet meer weg te denken uit het programma van Schouwburg Cuijk.

 

Politieke thema’s, maar ook maatschappelijke en culturele onderwerpen, worden aangesneden tijdens discussies met de zaal en tussen gasten onderling. Debat, analyse en opinie, dat zijn de trefwoorden. Vaste rubrieken zijn Jong Talent - een open podium voor talentvolle inwoners van de gemeente - en Focus Op, waarin een bekende of nog niet zo bekende Cuijkenaar plaatsneemt in de leunstoel. Altijd met een boeiend verhaal.

Veel onderwerpen worden ondersteund met video-opnamen van Floris van Heukelom; de publieke opinie wordt regelmatig gepolst in van te voren opgenomen straatinterviews.


In deze aflevering onder andere: Henk Geene en Els van Daal over wonen, scheidsrechter Jannick van der Laan, wethouder Joost Hendriks met de voorzitter en de directeur over de schouwburg, en Paul van Schayik over de Grotestraat.

Gastpresentator is Marcel Jansen. De muziek wordt verzorgd door Iedje Heere en Emma Loeffen.

 

Elke editie is er ook muziek tussen de onderwerpen door. Een gevarieerd programma vol actie en interactie. En net als in een echt café mag u in- en uitlopen wanneer u maar wilt.

De toegang is gratis.

Datum

22  donderdag 22 november 2018 om 20.15 uur

Website en social links

schouwburgcuijk.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk