Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

L.A. Vation (USA) The World's Greatest Tribute to U2!

Wij zijn zeer trots dat deze toppers op zaterdag 9 juni bij De Spijker komen optreden! 


In een twee uur durende show wordt duidelijk waarom deze groep 'The World's Greatest U2 Tribute wordt genoemd. Ze zijn afkomstig uit Los Angeles, Californië, de entertainment hoofdstad van de wereld. Volgens publiek en fans over de hele wereld is L.A. Vation echt the next best thing. Geen andere U2 tribute band of U2 cover band komt visueel en muzikaal zo dichtbij U2 zoals L.A. Vation!


Ze brengen een 2 uur durende show vol met memorabel momenten elementen uit het verleden- en heden van U2 en alles met nadruk op trots, passie en respect voor de 'vier' uit Dublin. Een show met alleen maar grote hits want ze kunnen putten uit 13 bestseller albums! Met songs zoals: New year's Day, With or Without You, Beautiful Day, One, Vertigo en ga zo maar door! 


Onder leiding van de onvergelijkbare Jason Thiesen als Bono, heeft dit kwartet geen middel onbeproefd gelaten om de meest accurate Tribute to U2 te zijn en daarmee een ode te brengen aan de grootste band van hun generatie. Samen met Bart Davis, die zich de gitaar tovenarij van The Edge heeft eigen gemaakt, bassist John Classick die de lage tonen van Adam Clayton levert en trouw aan zijn real-life tegenhanger Larry Mullen, is drummer/muzikaal leider Jorgen Ingmar Alofs, het hart en ziel van de groep.

Datum

9  zaterdag 09 juni 2018 om 21.00 uur

Website en social links

www.cafezaaldespijker.nl

Adres

De Spijker

Grotestraat 28

5437 AS Beers

advertentie