Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Extra middagvoorstelling Checkpoint!

Spectaculaire en interactieve theatershow 8+ met spannende en leuke experimenten.Beleef Checkpoint nu mee in het theater!

De meest spectaculaire en interactieve familievoorstelling van dit theaterseizoen. Een unieke belevenis die je niet snel zult vergeten. Voor het eerst in een beperkt aantal theaters komt Checkpoint naar jou toe…en hoe!


Doe mee met de presentator en het testteam. Misschien ben jij één van de velen die wordt uitgenodigd om mee te doen op het toneel. Zweef zelf mee met de hoovercrafttest, schiet mee met een zelfgemaakt paintball-kanon en til met een speciale constructie gemakkelijk drie vaders op! Doe mee met de ‘Klapper van de week’ en de ‘Kracht van veel’ en wat dacht je van ‘Lopen over water’ in de Maizena-race.


Maar in de zaal is er ook geen ontkomen aan: check mee hoe geluid zich verplaatst, ontwijk gigantische ringen van rook en ervaar hoe spectaculair de bliksem zich voortbeweegt.


Natuurlijk vindt in de Checkpoint theatershow de tweestrijd plaats tussen de jongens en de meisjes. In een zinderende wedstrijd waarin alle kinderen uit de zaal mee kunnen doen, zal duidelijk worden wie zich deze show winnaar mag noemen…


EXTRA VOORSTELLING IN SCHOUWBURG CUIJK

Er stond in Schouwburg Cuijk een voorstelling van Checkpoint gepland op za 21 april om 19.30 uur.

Vanwege overweldigend succes (deze voorstelling is uitverkocht) is er een tweede voorstelling bijgeboekt en wel op:

Zaterdag 21 april om 16.00 uur!

Toegang: 27,50 (incl garderobe, excl pauzeconsumptie)Durf jij het aan om naar Checkpoint Theater toe te komen?

Wees er snel bij.Datum

21  zaterdag 21 april 2018 om 16.00 uur

Website en social links

www.checkpointtheater.nl

Adres

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk