Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Theaterconcert ‘Hier Dooft Niets’

Actrice en dramatherapeute Ingrid Schröder te gast in hartstochtelijk theaterconcert van de Andersons.

Op donderdag 22 maart is ‘Hier Dooft Niets’ te zien bij Huistheater de Steenakker in Haps. De Andersons zullen tijdens de voorstelling een bijzondere gast uit de regio ontvangen, deze avond is dat dramatherapeute, actrice en passie-coach Ingrid Schröder.

Samen met Arjen Lubach maakten De Andersons eerder de voorstelling ‘Stockholm Sneeuwt‘ en veroverden menig hart met hun muzikale hoogstandjes, poëtische pareltjes en onbedwingbare enthousiasme. In hun kleurrijke voorstelling ‘Hier Dooft Niets’ gaat het over verwondering. Een begrip dat De Andersons opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland.



Dit sprankelende kleinkunstgezelschap neemt je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid. En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit en deze avond is dat dramatherapeute, actrice en passie-coach Ingrid Schröder. Als coach wil ze mensen helpen hun passie te ontdekken en te leven. Als je jezelf durft te zijn in alle facetten van je persoonlijkheid heeft jouw boodschap impact. Haar openheid nodigt de ander uit zichzelf te laten zien. Daarnaast is Ingrid zeer actief binnen het improvisatietheater. Als onderdeel van dit theaterconcert zal ze vertellen over wat haar verwondert, inspireert en beweegt.

Je bent gewaarschuwd: De Andersons zijn erop uit om je hart te veroveren en je met nieuwe dromen naar huis te sturen!


De pers over De Andersons:

"Wonderschone liedjes."

"Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie."

"Een warme en overdonderende gebeurtenis."


Kaarten kosten €17,50 inclusief koffie/thee pauzedrankje, garderobe en parkeren.


Datum

22  donderdag 22 maart 2018 om 20.15 uur

Website en social links

www.desteenakker.nl deandersons.nl

Adres

De Steenakker

Steenakkerstraat 5

5443 NK Haps