Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

De Andersons ‘Hier Dooft Niets’

Steenakkerstraat 5, 5443 NK Haps


Samen met Arjen Lubach maakten De Andersons eerder de voorstelling ‘Stockholm sneeuwt’ en veroverden menig hart met hun muzikale hoogstandjes, poëtische pareltjes en onbedwingbare enthousiasme. Nu reist dit sprankelende kleinkunstgezelschap langs bijzondere locaties met ‘Hier Dooft Niets’, een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert waarmee ze ten strijde trekken tegen de onverschilligheid en een liefdevolle oproep doen tot verwondering. Ze grijpen het leven bij de lurven en laven zich samen met het publiek aan liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden.


Daarnaast gaan ze een uitdaging aan die ervoor zorgt dat ‘Hier Dooft Niets’ elke keer anders is: als extra traktatie nodigen ze iedere voorstelling ook een lokale held, muzikant, schrijver, filosoof of kunstenaar uit die zijn of haar verwondering deelt met De Andersons en het publiek.

Vorig seizoen ontwikkelden De Andersons deze voorstelling op goed bewaarde geheime locaties en waren o.a. Freek de Jonge, Nynke Laverman, Theo Nijland, Maartje van Weegen en Ingmar Heytze te gast.


U bent gewaarschuwd: De Andersons zijn erop uit om uw hart te veroveren en u met nieuwe dromen naar huis te sturen!


Na afloop sfeervolle nazit met knabbel en hapje. Toegangsprijs: € 17,50 (inclusief kop koffie/thee, garderobe en parkeren)

Datum

22  donderdag 22 maart 2018 om 20.15 uur

Website en social links

www.desteenakker.nl

Adres

Steenakkerstraat 5

5443 NK Haps

advertentie