Engelenavond met Marielle Beks in Ontmoetingspunt 't Helder

Al vele zeer bijzondere engelenmiddagen en -avonden zijn in de afgelopen jaren gehouden. Hoe mooi kan het zijn om een boodschap van jouw engel te ontvangen.


Op dinsdag 18 juni zal Marielle Beks weer een Engelenavond houden in Ontmoetingspunt ’t Helder in Overloon. De avonden zijn altijd zeer druk bezocht en bijzonder. Het is de bedoeling dat iedereen op deze avond aan de beurt komt, vandaar ook een maximum aantal van 15 personen.


Engelen zijn er in verschillende vormen zoals aartsengelen, bijv. Michael of Rafael en beschermengelen. Dit kan een bekende overleden persoon zijn maar ook een onbekende. Iedereen krijgt met zijn geboorte een beschermengel toegewezen die je helpt en ondersteunt op jouw levenspad. Vanavond mag je kennismaken met de engel die jou iets wil geven, dit mag een boodschap zijn maar ook een cadeautje of een tekening etc. Deze helpers staan vanavond tot uw beschikking. U mag deze avond een foto van uw dierbare meebrengen.

De boodschap die je mag ontvangen komt van een engel of wellicht van een overleden persoon. Je krijgt letterlijk je eigen engel aangeboden.

Iedereen komt op deze avond aan de beurt. Maximaal 15 personen.


Kijk ook eens op www.mariellebeks.nl en www.facebook.com/mariellebeks.nl


Engelen zijn er voor iedereen, dus ook voor jou!


Datum: dinsdag 18 juni 2024, aanvang 19.30 uur. De zaal gaat een half uur voor aanvang open. De kosten bedragen € 25,00. Graag contant betalen, er is geen pinmogelijkheid. Aanmelden graag vooraf via Ontmoetingspunt ’t Helder, gelegen aan de Helderseweg 31 te Overloon, tel. 0478-641404, 06-27007511 of via email t-helder@ziggo.nl.

www.helder-overloon.com.

Datum

18  dinsdag 18 juni 2024 om 19.30 uur

Website en social links

mariellebeks.nl www.helder-overloon.com

Adres

Ontmoetingspunt 't Helder

Helderseweg 31

5825 CE Overloon