Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Metal BBQ met BBQuiz

Het avondzonnetje schijnt, de geur van smeulend hout vult de lucht en in de verte klinken de metalklanken van DJ Ramon. Welkom bij de ultieme combinatie van vurige passie en brullende gitaren: onze eigen Metal BBQ, waar het vuur niet alleen op de grill maar ook in de muziek brandt! Of je nu een carnivoor bent die hunkert naar sappige burgers, een vegetariër die de voorkeur geeft aan gegrilde groenten, of gewoon een liefhebber van goed eten, er is voor elk wat wils. En laten we niet vergeten, wat is een barbecue zonder een frisse pint in je hand. Dus pak een koud biertje en geniet samen van heerlijk gegrild eten en de krachtige klanken van metal op de achtergrond. Ben je klaar om je smaakpapillen te laten rocken en je dorst te lessen met een heerlijk drankje?

Maar wacht, er is meer! Voor de ware metalheads onder ons hebben we ook een metal quiz klaarstaan. Test je kennis over je favoriete bands, albumcovers en legendarische concerten terwijl je geniet van de sfeer van dit metalen festijn. Bereid je voor op een duel van epische proporties, waar alleen de ware metalmeesters zullen zegevieren! Ben je klaar om je geest te laten headbangen en je kennis te laten schitteren als een gitaar solo? Kom erbij en laten we deze barbecue in vuur en vlam zetten, zowel op de grill als in de quiz!


In verband met de bestellingen is deelname aan deze BBQ uitsluitend mogelijk door voor uiterlijk 26 mei te reserveren via www.gryphus.nl.


zaal open: 17.30 uur > aanvang BBQ: 18.00 uur > deelname BBQ: 22,50 euro > reserveren: www.gryphus.nl


Gryphus?

Grotestraat 18a | Vierlingsbeek | 0478.632053 | www.gryphus.nl

Datum

1  zaterdag 01 juni 2024 om 18.00 uur

Website en social links

gryphus.nl linktr.ee

Adres

Gryphus

Grotestraat 18a

5821 AE Vierlingsbeek