Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Prentenboekenfestival

Op zaterdagmiddag 25 mei is een bezoek aan de Weijer en de bibliotheek in Boxmeer een feest voor peuters, kleuters en hun (groot)ouders. Zij kunnen zich gaan verwonderen tijdens het Prentenboekenfestival.


Tijdens dit festival zijn er meerdere voorstellingen en activiteiten te beleven. In het theater speelt de voorstelling ‘Deze ridder zegt nee’ met Joes Boonen, gebaseerd op het gelijknamige prentenboek.


Er is ook een voorstelling van het prentenboek ‘Sst de tijger slaapt’ door Belletjesterk en regionale kinderboekenschrijvers geven voorstellingen en presenteren zich vanuit schrijversgroep de Kneep.


Natuurlijk willen peuters en kleuters niet alleen kijken, zij willen ook zelf doen, verhalen beleven en zelf maken. Tijdens het festival kan er gespeeld worden met papier tijdens ‘Een wereld van papier’, worden er stopmotionfilmpjes gemaakt, geknutseld, gefotografeerd en natuurlijk kunnen er heel veel prentenboeken worden gelezen.


Laten zien hoe leuk verhalen zijn, dat is het doel van het Prentenboekenfestival, een initiatief van de Weijer, de Kneep en BiblioPlus.


Bezoek festival: gratis

Voorstelling 'Deze ridder zegt nee': 3,- kaartverkoop via de Weijer


Meer informatie: www.biblioplus.nl/kinderboekenfestival

Datum

25  zaterdag 25 mei 2024 om 13.00 uur

Website en social links

www.biblioplus.nl

Adres

Stichting BiblioPlus

De Raetsingel 1

5831 KC Boxmeer