Lezing door Geert Kimpen

Na zijn debuutroman ‘De Kabbalist’ met meer dan 100.000 verkochte exemplaren en uitgegeven in meer dan vijftien landen, schreef Geert Kimpen de succesvolle romans ‘De Geheime Newton’, ‘Rachel, of het mysterie van de liefde’, ‘De Prins van Filettino’ en ‘Het meisje dat aan de oever verscheen’. Met Michelle Shanti schreef hij samen ‘Het Liefdesvaccin’.

"De Belofte aan Maria Magdalena" is een inspirerende roman, gebaseerd op eeuwenoude legenden, verboden apocriefe geschriften, teruggevonden gnostische boeken en evangeliën en de scherpe visioenen van zijn vrouw Michelle Shanti.

Op zijn kenmerkende, enthousiaste manier, deelt Geert Kimpen niet alleen zijn persoonlijke verhaal, maar ook de verborgen geschiedenis van Maria Magdalena. De vrouw die bijna 2000 jaar lang een hoer en zondares werd genoemd tot ze in deze tijd eindelijk de erkenning verdient die haar altijd al toekwam.

Met natuurlijk ook een stem aan het vrouwelijke zélf door Michelle Shanti, die het publiek zal meenemen op een inspirerende meditatiereis, zoals zij dat alleen kan.

Een unieke en bijzondere lezing om te ervaren en te beleven! Ben jij erbij?

Datum

25  zondag 25 februari 2024 om 15.00 uur

Website en social links

www.mariakapel.nl

Adres

Evenementen Mariakapel Holthees

kapelstraat 1

5824 AJ Holthees