Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Concert Eli Goffa

Eli Goffa heeft datgene waar we met zijn allen nooit genoeg van kunnen krijgen: een verbluffend mooie stem. Met ‘Written In The Stars’ heeft hij een debuutplaat gemaakt om U tegen te zeggen. Een singer-songwriter van een super niveau en zeer getalenteerd live performer, die een luisterpubliek aan zich weet te binden met een afwisselende set van intieme luisterliedjes tot opzwepende bluesy soul met rootsy inslag.

De Belgische zanger Eli Goffa, schrijft en brengt zijn songs sinds 2016 en deed de afgelopen jaren voorprogramma’s voor o.a. Paul Weller, Hooverphonic, Frances en Bent Van Looy. In 2018 sleepte hij ook de eerste prijs van de ‘Belgian Exposure Music Awards’ in de wacht voor de categorie ‘Beste Singer-Songwriter’. Recente nummers als Glue en Hickory zijn van een intense schoonheid, zo mooi.

Als 10 jarig kind ontdekte hij de oude platen van ouders en grootouders. Toen hij voor de eerste keer de krachtige stem van Etta James en Otis Redding door de boxen hoorde schallen, was hij zo onder de indruk van deze oerkracht, dat hij op slag wist wat hij in het leven wilde gaan doen. Namelijk, één worden met muziek en het op zo’n manier te brengen dat het aanvoelt als diezelfde oerkracht.

Soul, roots en een beetje bluesy en funky combineert Eli Goffa met virtuoos gitaarspel. Kortom, bijna te veel superlatieven om in één persoon te verenigen. Toch is het zo! Kom zelf maar luisteren!

Datum

21  zondag 21 januari 2024 om 15.30 uur

Website en social links

www.mariakapel.nl

Adres

Evenementen Mariakapel Holthees

Kapelstraat 1

5824 AJ Holthees