Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Beukfeest: Facing The Madness + Depressive Witches + Old Black

De Beukfeest-trein dendert vrolijk verder en zo zijn we inmiddels aanbeland bij de 41ste editie. Voor het eerst in de gehele Beukfeest geschiedenis staan er ditmaal twee Franse bands op het podium, te weten Depressive Witches en Old Black. Het headbangersfestijn wordt afgesloten door Facing The Madness.


Old black is het beste te beschrijven als black metal met rock ‘n’ roll en zo kwam ‘black ‘n’ roll’ ter wereld. Met een flinke dosis fantasie is de band te vergelijken met Motörhead en Venom. Sinds het ontstaan van de band heeft het drietal een aantal albums uitgebracht waarvan het in 2023 verschenen Vagabönd Öf Hell goed ontvangen werd. Black 'n' roll in your face!!

Depressive Witches is een black ‘n’ roll duo uit het noorden van Frankrijk. In 2018 hadden twee broers het geniale idee om een band te beginnen. Sick Bab neemt de zang en de gitaar voor zijn rekening en Torvuus de gitaar en de drums. Verbonden door bloed en de passie voor extreme metal zijn ze de wijde wereld ingetrokken om het black ‘n’ roll pad te bewandelen. De band heeft enkele langspelers uitgebracht waaronder in 2023 een live album Live In Dijon. Komt allen en dompel je zwartgeblakerde ziel hierin onder!

Afsluiter van vanavond is Facing The Madness. De band zag het levenslicht in 2008 en in 2012 stonden ze voor de eerste keer op de planken bij het Beukfeest, editie 12. Na wat line-up wisselingen ging de kaars in 2017 uit. Maar het bloed kroop waar het niet gaan kon en in 2019 is Facing The Madness herrezen. Het vijftal staat garant voor een fikse portie beestachtig lekkere melodische death metal.

Check voor meer Beuknieuws www.facebook.com\Beukfeest.


Zaal open: 20.30 uur | Start: 21.00 uur

Entree: 8 euro | < 20 jaar: 6 euro

Meer info op: www.facebook.com\Beukfeest

Reserveren via www.gryphus.nl

Datum

13  zaterdag 13 januari 2024 om 20.30 uur

Website en social links

www.gryphus.nl linktr.ee

Adres

Gryphus

Grotestraat 18a

5821 AE Vierlingsbeek