Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Live Music Fearlezz bij Café Zaal Groentjes in Rijkvoort

Coverband Fearlezz treedt live op bij Café Zaal Groentjes in Rijkevoort: op 6 januari 2024.


Café Zaal Groentjes, de gezellige kroeg in Rijkevoort, kondigt met trots aan dat op 6 januari 2024 de populaire regio-coverband Fearlezz zal optreden. Deze avond vol live muziek belooft een geweldige ervaring te worden voor alle muziekliefhebbers en een onvergetelijke start van het nieuwe jaar.


Fearlezz staat bekend om haar energieke 70's en 80's covers en het brede repertoire. Van rock tot pop Nederlandstalige nummers, Fearlezz weet het publiek telkens weer te vermaken en de dansvloer vol te krijgen. Met enthousiasme en talent zorgen ze voor een onvergetelijke avond vol live muziek.


De entree voor dit eerste evenement van het jaar bedraagt slechts € 10,- en is (alleen in de voorverkoop) inclusief een gratis consumptie naar keuze. Entreekaarten zijn van dinsdag tot en met zondag te koop in onze cafetaria en café. Wees er snel bij, want het aantal kaarten is niet onbeperkt.


"We zijn verheugd om Fearlezz te verwelkomen bij Groentjes en onze gasten een avond vol live muziek en plezier te bieden", aldus Elina, uitbater van Café Zaal Cafetaria Groentjes. "Kom langs en geniet van de geweldige sfeer en de muzikale ervaring van deze fantastische coverband. Het is het eerste 'Dorpsfeest' van het jaar en er volgen er nog meer in 2024".


Café Zaal Groentjes is gelegen aan Kapelstraat midden in Rijkevoort. Er is voldoende parkeergelegenheid in het dorp en bij de kerk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Elina, 0485 371 201

Datum

6  zaterdag 06 januari 2024 om 20.00 uur

Adres

Groentjes

Kapelstraat 3a

5447 AA Rijkevoort