Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Film & Lunch Boxmeer: ‘Nowhere Special’

Op vrijdag 5 januari is er weer een Film & Lunch Boxmeer, een samenwerking tussen BiblioPlus, SWOGB, Sociom|ZIN en De Weijer. Tijdens deze editie staat de film ‘Nowhere Special’ centraal. Vanaf half 10 staat er koffie en thee klaar in de Bibliotheek en de film start om 10 uur in de theaterzaal van De Weijer. Na de film is er, voor wie dat wil, een gezamenlijke, begeleide nabespreking in groepen. Onder het genot van lekkere broodjes. Kaarten kosten €13,50 en kaartverkoop gaat via de website www.biblioplus.nl


Nowhere Special

In Nowhere Special zien we John, een 35-jarige glazenwasser. Hij heeft zijn leven gewijd aan het opvoeden van zijn 4-jarige zoon, Michael, nadat de moeder van het kind hen kort na de bevalling had verlaten. John is ziek. Als hij nog maar een paar maanden te leven heeft, probeert hij een nieuwe, maar perfecte familie voor Michael te vinden, vastbesloten hem te beschermen tegen de verschrikkelijke realiteit van de situatie.


Reeks Film & Lunch Boxmeer

Film & Lunch Boxmeer is een filmreeks van 4 filmvertoningen en –besprekingen. De volgende en laatste film in de reeks van dit seizoen is ‘Ballon’, op vrijdag 2 februari.


In verband met de organisatie van de lunch is de deadline voor kaartverkoop donderdag 4 januari, 12.00 uur. Kaartverkoop vindt plaats in de bibliotheken en online via www.biblioplus.nl. Toegangskaarten kosten €13,50. Let op: het is niet mogelijk op de dag zelf aan de balie kaarten te kopen.

Datum

5  vrijdag 05 januari 2024 om 09.30 uur

Website en social links

www.biblioplus.nl

Adres

De Weijer

De Raetsingel 1

5831 KC Boxmeer