Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Kindervuurwerkshow 2023

In lijn met de kerstgedachte en het verlangen om iedereen de kans te geven de betovering van vuurwerk te ervaren, is de entree voor dit evenement volledig gratis. Veel kinderen missen het plezier van vuurwerk tijdens de jaarwisseling, en dit initiatief streeft ernaar dit gemis te compenseren.


Een bijzonder aspect van deze vuurwerkshow is de speciale uitnodiging voor kinderen die de afgelopen jaren ondersteund zijn door Stichting Leergeld. Deze stichting zet zich in om ervoor te zorgen dat alle kinderen in het Land van Cuijk kunnen deelnemen aan school, sport en spel. Tafelronde 126 wil via deze actie extra aandacht vragen voor de stichting en de kinderen iets extra’s geven rondom de feestdagen.


De organisatie is in handen van Tafelronde 126 Land van Cuijk & Noord-Limburg, een groep ondernemende mannen tussen de 25 en 40 jaar, die zich inzetten voor het goede doel. Deze vereniging is aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI), waarmee wordt voldaan aan de strenge eisen die gelden vanuit de overheid en de belastingdienst. Via de organisatie van dit evenement willen wij iets teruggeven aan onze omgeving.


Het programma voor de avond is als volgt:


18.00 uur – Start voorprogramma

19.15 uur – Start vuurwerkshow

Locatie: Graafseweg 34, Boxmeer


Geïnteresseerden hoeven zich niet aan te melden, en de toegang is gratis. De organisatoren verzoeken bezoekers vriendelijk om te voet of met de fiets te komen en samen te genieten van deze magische avond.

Datum

29  vrijdag 29 december 2023 om 18.00 uur

Website en social links

www.rt126.nl

Adres

Tafelronde 126 Land van Cuijk & Noord-Limburg

Graafseweg 34

5831 AB Boxmeer