Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Kerstreis naar Düsseldorf

Herberg Thijssen organiseert op zaterdag 16 december weer een reis naar een populaire kerstmarkt. Dit keer is de Duitse stad Düsseldorf de bestemming.

“De kerstmarkt in Düsseldorf is erg afwisselend. De zes pleinen die het decor vormen voor deze gezellige kerstmarkt hebben elk een geheel eigen karakter. De sfeer op elk plein is anders. Het ene plein is modern terwijl het andere plein juist heel traditioneel is”, weet Maarten Hermans, uitbater van Herberg Thijssen.

“De kerstmarkt in Düsseldorf is het ideale uitje voor het hele gezin. De kerstmarkt is met al haar gezelligheid voor iedereen aantrekkelijk. Gezellige muziek en mooie lichtjes maken de kerstmarkt ook voor kinderen leuk. Daarnaast is op de Schadowplatz speciaal voor de allerkleinsten een overdekt poppentheater ingericht. Ook kunnen belangstellenden lekker zwieren in een van de draaimolens op het plein. De Düsseldorfse kerstsmarkt staat bekend als de mooiste van Duitsland en is een gezellig kerstuitje voor jong en oud, man en vrouw.”

Reserveer tijdig om zeker te zijn van een plek.”De deelnemers aan deze kerstreis worden om 9.00 uur bij Herberg Thijssen aan de Spoorstraat in Vierlingsbeek ontvangen met koffie/ thee en een huisgemaakte kerstlekkernij. Om 10.00 uur vertrekt de luxe touringcar vervolgens naar Düsseldorf, waar de deelnemers van circa 11.30 uur tot 17.00 uur over de kerstmarkt kunnen struinen. Rond 18.30 uur is de bus terug bij Herberg Thijssen, waar een winters buffet wordt geserveerd.

Datum

16  zaterdag 16 december 2023 om 09.00 uur

Website en social links

Adres

Herberg Thijssen

Spoorstraat 5

5821 BB Vierlingsbeek