Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Ontdek De Zorg Met Bodi!

Op woensdag 13 december organiseren wij van 19:00 tot 23:00 uur ons eerste evenement: ‘’ONTDEK! De zorg met Bodi!’’


Dit kosteloze evenement organiseren wij samen met vijf studenten van de HAN in Nijmegen. Zij organiseren voor de minor evenementenmanagement een evenement van top tot teen. Op de eerste schooldag van deze studentengroep hebben we een aantal gesprekken gevoerd, met deze groep hadden we gelijk een match! Vervolgens zijn we direct aan de slag gegaan om een top evenement neer te zetten.


Het idee van een evenement organiseren is ontstaan door de huidige kloof tussen zorginstellingen en zorgpersoneel. Momenteel ervaren veel zorgprofessionals een hoge werkdruk, ontevredenheid over de uren en de kwaliteit van de zorg die zij hierdoor kunnen leveren. Dit veroorzaakt een negatief beeld over het werken in de zorg. Door middel van dit evenement hopen wij het werken in de zorg weer aantrekkelijk te maken.


Het evenement zal een kennis- en netwerkevenement zijn. Hierbij worden verschillende activiteiten georganiseerd om te zorgen voor een leuke en toch leerzame avond.


Zo zullen er sprekers zoals Rob Heebink (in de zorg met Rob) zijn die hun ervaring delen over het werken in de zorg. Naast deze sprekers zullen er ook workshops plaatsvinden. Zo zal er een workshop zijn over het maken van een CV en een workshop over het maken van een sollicitatie. Deze workshops zullen je helpen bij het klaarstomen voor het vinden van jouw perfecte baan.


Er zullen niet alleen formele activiteiten plaatsvinden. Maar ook verschillende interactieve activiteiten, die je kennis laten maken met de huidige technologieën in de zorg. Naast deze verschillende activiteiten is er natuurlijk gedurende de avond tijd en ruimte om met elkaar, zorginstellingen en Bodi te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. De avond zal worden afgesloten met een gezellige laagdrempelige borrel.

Datum

13  woensdag 13 december 2023 om 19.00 uur

Website en social links

www.bodi.nl

Adres

De Weijer

De Raetsingel 1

5831 KC Boxmeer