Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Fietsfeest in Vierlingsbeek en Overloon

Op 8 en 9 juli organiseert Visit Vierlingsbeek & Overloon in samenwerking met Visit Land van Cuijk het Fietsfeest Land van Cuijk 2023. In heel land van Cuijk zijn een 14-tal routes te fietsen langs natuur, cultuur en diverse activiteiten.

Vijf fietsroutes starten in Vierlingsbeek & Overloon en bieden een fijne dag voor jong en oud. Vierlingsbeek en Overloon hebben onder andere twee mooie familieroutes voor het hele gezin langs speeltuinen, activiteiten en leuke bestemmingen zoals de nieuwe Equihabitat Hulder 10 in Vierlingsbeek, De Buitenboel in Holthees, de natuurlijke tuin van Vivara en nog veel meer.

Visit Vierlingsbeek & Overloon biedt ook een tweetal groeter routes aan waardoor bezoekers veel meer kunnen leren over ons prachtige gebied. Deze zijn ook beschikbaar in kortere familie-variant waardoor iedereen mee kan doen. Aanmelden is nodig voor deze groeter routes.

Zien we jou ook voorbij fietsen? Kijk dan snel op http://www.visitvierlingsbeek-overloon.nl of op Facebook @visitvierlingsbeekoverloon of Instagram @visit_vierlingsbeek_overloon

Momenten

8  zaterdag 08 juli 2023 om 10.00 uur
9  zondag 09 juli 2023 om 10.00 uur

Website en social links

www.visitvierlingsbeek-overloon.nl

Adres

Stichting Visit Vierlingsbeek

Spoorstraat 2

5821 BD Vierlingsbeek