Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Start opleiding Luisterkind - door Anke van Leeuwen

Start van de opleiding Luisterkind door Anke van Leeuwen.


Als mens hebben we alle wijsheid in onszelf zitten, maar door ervaringen, overtuigingen, trauma’s, opvoeding, waarden en normen, kan deze wijsheid soms ver weg en diep verstopt zitten. Vele lagen zijn er overheen gekomen, waardoor de wijsheid niet meer te horen of te voelen is voor de persoon zelf.


Als Luisterkinderwerker ga je juist voorbij deze laagjes en maak je contact met de wijsheid van de volwassene of het kind. Hierdoor kan de persoon zelf, tijdens de Luisterkind-afstemming, veel van zijn eigen vragen beantwoorden, veranderingen in de energie in gang zetten en praktische handvatten geven voor zichzelf.


Tijdens de CRKBO erkende opleiding leer je werken met de unieke Luisterkindmethode. Je leert de theorie en gaat al snel praktisch aan de slag met het maken van Luisterkindafstemmingen.

Je hebt 5 lesdagen op locatie.


Start van de opleiding is op

  • zaterdag 7 januari 2023 of
  • dinsdag 14 maart 2023.


Anke is opgeleid door Diana Hendriks, de grondlegger van de Luisterkindmethode.


Voor meer informatie en overige lesdata kunt u kijken op www.ankevanleeuwen.nl.


(Zie ook: Anke vertelt tijdens een lezing op 17 januari op persoonlijke wijze over haar werk als Luisterkindwerker en de weg hier naartoe. Ze neemt je mee in haar eigen leven door middel van persoonlijke ervaringen, wandelverhalen en eigen geschreven gedichten, waarbij het ‘contact op zielsniveau’ centraal staat. Aanvang 19.30 uur, bijdrage € 10,00. Aanmelden via info@ankevanleeuwen.nl.)

Momenten

7  zaterdag 07 januari 2023 om 10.00 uur
14  dinsdag 14 maart 2023 om 10.00 uur

Website en social links

www.ankevanleeuwen.nl www.helder-overloon.com

Adres

Ontmoetingspunt 't Helder

Helderseweg 31

5825 CE Overloon