Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Concert Sem Jansen & Leif de Leeuw

Beide heren zijn bovendien in juli nog te zien geweest bij 'Matthijs gaat door!'. Zie de opname op Youtube. De aanleiding daartoe is de transitie van Sem Jansen, tevens zanger van Leif de Leeuw band is. Sem is 4 jaar geleden in transitie gegaan van vrouw naar man. In Januari 2023 komt het album “Uncle Sem” uit en tegelijkertijd gaat de theater toer “Who the Fuck is Britt” van start. Op dat album en tijdens voorstelling vertelt Sem, samen met zijn vroegere zelf, het hele verhaal van zijn transitie van vrouw naar man en van zangeres naar zanger.


Twee songs van het album “Uncle Sem” dat op 12 januari uitkomt zijn binnenkort op Spotify te beluisteren. Het nummer ‘Goodbye’ staat al online.


Vanaf oktober en op 20 november dus in De Mariakapel in Holthees gaan Sem Jansen en Leif de Leeuw samen ‘on the road’ om de voorstelling “Who the Fuck is Britt” te promoten.


Sem & Leif spelen dan o.a. een aantal songs van het nieuwe album ‘Uncle Sem’. Aangevuld met songs van hun helden, Darrell Scott, Brad Paisley, Chris Stapleton. Zij begeleiden zichzelf op akoestisch gitaar, mandoline en lapsteel.


Een uniek en tegelijkertijd bijzonder concert van deze twee fijne muzikanten dat men niet mag missen.

Datum

20  zondag 20 november 2022 om 15.30 uur

Website en social links

mariakapel.nl

Adres

De Mariakapel Holthees

Kapelstraat 1

5824 AJ Holthees