Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Tarotcursus door Hans Kunneman in ’t Helder Overloon

Het doel is je te leren direct vanuit je persoonlijke inspiratie de kaarten te duiden. Daarnaast zal je inzicht verdiept worden door een rijke hoeveelheid informatie en tips. We werken met het Rider Tarot deck. Elke week staan er bepaalde kaarten centraal, waarvan je stap voor stap de betekenis beter leert kennen. Het wonderlijke van Tarot is dat – op het moment dat je werkelijk gemotiveerd bent en open staat – de betekenis van de kaarten je als vanzelf steeds duidelijker zullen worden. Thuis kun je experimenteren met behulp van het in de cursus aanbevolen boek Tarot voor beginners van Esther van Heerebeek.

Hans Kunneman is Tarotspecialist en spiritueel coach. Sinds 1989 heeft hij talloze workshops gegeven en mensen in individuele sessies mogen helpen. In 2008 publiceerde hij het boek “Vind je bron”, een boek over de integratie van meditatie in het dagelijkse leven en in 2019 het boek “Op weg naar Heling” over genezen op eigen kracht.

Het is zijn passie om mensen te leren verbinding te maken met hun intuïtieve innerlijke kracht.


De cursus start op dinsdag 6 september 2022 en duurt van 19.30 – 21.30 uur. Verder elke twee weken. De kosten voor de totale cursus van 8 workshops zijn € 120,00. U kunt zich aanmelden via www.tarotcoaching.nl.

Data: 6-20 sept., 4-18 okt., 1-15-29 nov., 13 dec.

Locatie: Ontmoetingspunt ’t Helder, Helderseweg 31, 5825CE OVERLOON

www.helder-overloon.com

Datum

6  dinsdag 06 september 2022 om 19.30 uur

Website en social links

www.hanskunneman.nl www.helder-overloon.com

Adres

Ontmoetingspunt 't Helder

Helderseweg 31

5825 CE Overloon