Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Engelenavond met Marielle Beks

Engelenavond en middag in Ontmoetingspunt ’t Helder te Overloon door Marielle Beks op 29 augustus en 27 september.


Wederom twee bijzondere dagen voor een ontmoeting met jouw engel!


Marielle Beks heeft in Ontmoetingspunt ’t Helder al vele engelenmiddagen en avonden verzorgd, steeds zeer bijzonder, verrassend, ontroerend.


Ook dit najaar verzorgt zij weer een aantal dagen waarop u uw beschermengel kunt ontmoeten, een boodschap of cadeau mag ontvangen.

U mag deze avond een foto van uw dierbare meebrengen.

De boodschap die je mag ontvangen komt van een engel of wellicht van een overleden persoon. Je krijgt letterlijk je eigen engel aangeboden.


Op maandag 29 augustus is er een engelenavond die start om 19.30 uur. Op deze avond kan niet iedereen aan de beurt komen, hierdoor zijn er wel meerdere personen welkom.

De entree bedraagt voor die avond € 15,00.


Op dinsdag 27 september is er een engelenmiddag die start om 13.30 uur, door een kleiner aantal personen komt op deze dag wel iedereen aan de beurt. De entree bedraagt dan € 20,00. (Betaling uitsluitend contant).


Kijk ook eens op www.mariellebeks.nl.

Engelen zijn er voor iedereen, dus ook voor jou!


De zaal gaat een half uur voor aanvang open. Aanmelden graag vooraf via Ontmoetingspunt ’t Helder, gelegen aan de Helderseweg 31 te Overloon, tel. 0478-641404, 06-27007511 of via email t-helder@ziggo.nl. www.helder-overloon.com. Het aantal aanmeldingen is helaas beperkt.


Datum

29  maandag 29 augustus 2022 om 19.30 uur

Website en social links

www.mariellebeks.nl www.helder-overloon.com

Adres

Ontmoetingspunt 't Helder

Helderseweg 31

5825 CE Overloon