Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Theatervoorstelling Het Zaad van Satan

Dit muziektheater, geschreven door Belgische componist Bert Appermont, is een echte primeur in Nederland en zal uitgevoerd worden in Openluchttheater Overloon. De hoofdrollen worden ingevuld door zeven talentvolle solisten en samen met het Nijmeegs operettekoor Carmina Ludicra kan dit niet anders dan een onvergetelijk avond worden!


Het verhaal speelt aan het begin van de 17e eeuw in een Vlaams dorpje. Hier woont een zwangere vrouw, Elisabeth, met haar dochter Kathelijne. De vrouw is een expert op het gebied van kruiden, en is bij een gedeelte van de bevolking geliefd, en bij een ander deel gevreesd. Ze zou een heks kunnen zijn. Haar man sterft als hij een kruidenboek ophaalt in de grote stad, en hiermee verdwijnt ook de enige getuige die met zekerheid kan zeggen of het kind van hem is, of verwekt is met het Zaad van Satan, en dus een duivelskind is...


Ben je benieuwd geworden naar dit verhaal, of heb je heel veel zin in een spetterend uitje voor het hele gezin, kijk dan op www.zaadvansatan.nl en volg ons op Facebook en Instagram voor nog meer informatie!

Momenten

5  zondag 05 juni 2022 om 20.00 uur
6  maandag 06 juni 2022 om 14.00 uur

Website en social links

www.zaadvansatan.nl

Adres

Openluchttheater Overloon

Museumpark 1

5825 AM Overloon