Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Meadow Events 2022

Meadow is een driedaags muziekfestival dat in de vorige editie zo’n 2400 bezoekers heeft getrokken. Het festival start op vrijdag, voor bezoekers vanaf 16 jaar, waarbij er verschillende DJs acte de présence geven en het tweede podium wordt gehost door RaveChurch. Zij zullen een plechtige muziekshow van 150bpm en up-tempo deuntjes voor je neerzetten!


Zaterdags kun je genieten van een divers feestprogramma met een voor velen bekende afsluiter, namelijk the Partysquad. Deze avond zal het tweede podium plaats bieden aan Local Heroes, want er is toch niets fijner dan muziek en artiesten van regionale bodem. Bezoekers vanaf 18 jaar welkom.


Sluit je zondagmiddag af bij Meadow! Neem je broer, zus, vader, moeder, je maatje.. of wie dan ook mee, want deze dag staat in het teken van Family & Friends met optredens van verschillende tribute bands. Speciaal op deze dag is er een speciaalbierterras voor je ingericht en tevens zijn er voorzieningen voor de kleintjes (denk aan een schminkhoek, zandbak en luchtkussen).

Het festival pakt extra groot uit met twee stages en veelzijdige artiesten (vrijdag, zaterdag) en tribute bands (zondag). Het thema is 'Born to be Wild'. Kom je ook? Want het wordt tijd om weer wild te zijn! 

Momenten

6  vrijdag 06 mei 2022 om 19.00 uur
7  zaterdag 07 mei 2022 om 17.00 uur
8  zondag 08 mei 2022 om 13.00 uur

Website en social links

Adres

Meadow Events

Hapsedijk 22B

5447 BC Rijkevoort