Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Lezing 'Gezond leven! Hoe vind je die Balans?'

Conny Weerepas, complementair leefstijl interventie therapeut geeft tips hierover in de Bibliotheek tijdens de lezing 'Gezond leven! Hoe vind je die Balans?'.


Veel mensen lopen rond met vage, soms zelfs “chronische” klachten of wel “Verzuring”. Denk aan artrose, maag-darmproblemen, migraine, hooikoorts en allergieën etc. Een oorzaak daarvoor is vaak niet te achterhalen of mensen zijn zich er niet van bewust. De klachten worden als “ouderdomskwaaltjes” geaccepteerd of onder controle gehouden met medicijnen.


Dit hoeft niet maar welke mogelijkheden zijn er dan? Je kunt verschillende, soms hele simpele, manieren inzetten om vitaler en bewuster te worden, waardoor je meer in balans komt en fitter blijft.


Conny Weerepas, complementair leefstijl interventie therapeut, geeft tijdens de lezing 'Gezond leven! Hoe vind je die Balans?' meer inzicht en kennis op dit gebied en vertelt wat je zelf kan doen. Ook is er ruimte voor vragen. 


De lezing is gratis bij te wonen. Het aantal deelnemers blijft beperkt en vooraf aanmelden is noodzakelijk. Aanmelden kan via www.biblioplus.nl/agenda of via de lokale bibliotheek.


Lezing ‘Gezond leven! Hoe vind je die balans?’: 

Donderdag 10 feb, 19.30, Bibliotheek Boxmeer

Dinsdag 1 maart, 19.30 uur, Bibliotheek Cuijk 

Momenten

10  donderdag 10 februari 2022 om 19.30 uur
1  dinsdag 01 maart 2022 om 19.30 uur

Website en social links

www.biblioplus.nl

Adres

Biblioplus

de Raetsingel 1

5831 KC Boxmeer