Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Boekenmarkt Beugen

Op zaterdag 17 en zondag 18 juli houdt KBO Beugen weer zijn jaarlijkse boekenmarkt in MFC ’t Kruispunt, Kerkplein 6 in Beugen. Vanwege corona is de boekenmarkt op een later tijdstip dan gebruikelijk. Ook dit jaar zijn de boeken op onderwerp geselecteerd, waardoor bezoekers makkelijk

door de meer dan 13.000 boeken kunnen struinen. De boekenmarkt is op beide dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur; op zaterdagavond bovendien van 19.00 tot 22.00 uur.


Alles onder twee euro

Dit jaar zijn er meer dan 13.000 boeken te koop met een maximumprijs van € 2,-. De meeste boeken zijn echter nog goedkoper. Betalen kan ook met pin! Daarnaast zijn de boeken onderverdeeld in onder andere kinderboeken (10 voor € 1,-) en hobbyboeken: over koken, tuinieren, handwerken,

muziek, sport, et cetera. Maar er zijn ook secties over gezondheid en voeding, landeninfo/toerisme, Koningshuis, groteletterboeken, sciencefiction, en Engels/Duits/Frans. Er is dus voor iedereen wat te vinden.


Opbrengst en coronamaatregelen

De opbrengst van de boeken en het entreebedrag van € 1,- zijn bestemd voor de lokale Bond van Ouderen. KBO organiseert activiteiten waar senioren elkaar kunnen ontmoeten en behartigt lokaal hun belangen. Het bestuur van KBO Beugen hoopt dan ook veel bezoekers te mogen begroeten in dit juli-weekend. Uiteraard met inachtneming van de geldende gezondheids-voorschriften; behalve in de grote zaal staan er nu ook boeken in zaal 4 en 5. Zo is er meer ruimte gecreëerd in verband met de anderhalvemeter regel! Mensen met gezondheidsklachten worden uiteraard verzocht om de boekenmarkt dit jaar over te slaan. 

Momenten

17  zaterdag 17 juli 2021 om 11.00 uur
18  zondag 18 juli 2021 om 11.00 uur

Adres

MFC ’t Kruispunt

Kerkplein 6

5835 AT Beugen

advertentie