Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Koopzondag Boxmeer

Dit weekend is het alweer tijd voor de allerlaatste koopzondag van het jaar en de Boxmeerse ondernemers luiden de feestdagen graag met u in. Zij staan met plezier voor u klaar om te helpen bij uw kerstaankopen en feestelijke outfits. Naast een bruisend centrum met een divers aanbod aan sfeervolle horeca, bijzondere boetiekjes en een aantal bekende filialen zal er ook gezorgd worden voor extra entertainment om deze middag nog gezelliger te maken voor het hele gezin.

Het centrum hult zich in winterse sferen, compleet met sneeuw, de kerstman én de winterkoningin. Daarnaast wordt er voor de kids een rebustocht uitgezet door het centrum waarbij een prijsje gewonnen kan worden. De invulkaarten zijn op te halen en in te leveren bij Hemels voor Kinderen en Lieve Mijn. Rondom Café ’t Centrum kunt u een lekker glühweintje ophalen om op te warmen. Tot slot wordt de Wilhelminaboom weer omgedoopt tot wensboom. Is er iemand in uw omgeving die wel een extraatje verdient? Schrijf dit op een kaartje en hang dit aan het hek en wie weet wint hij/zij een mooi prijzenpakket. De wenskaartjes worden uitgedeeld in het centrum, ook op zaterdag 18 december van 12:00 tot 16:00.

Een bezoekje is zeker de moeite waard. Tot zondag in Boxmeer, hét centrum van de regio. De winkels zijn geopend van 12: 00 uur tot 17:00 uur!

Datum

19  zondag 19 december 2021 om 10.00 uur

Website en social links

www.centrumboxmeer.nl

Adres

Centrum Boxmeer

Steenstraat 117

5831 JD Boxmeer