Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Muziekcafe Janne Schra bij de Weijer

Met haar nieuwe show zoekt de veelzijdige Janne Schra opnieuw het avontuur. Ze speelt met haar

virtuoze band voor het eerst haar eigen, spiksplinternieuwe, Nederlandstalige chansons met wortels in de Jazz van een eeuw geleden. 

We kenden Janne al als zangeres van bloedmooie, Engelstalige door Jazz & Folk geïnspireerde popliedjes. En daarvóór als charismatische frontvrouw van de band Room Eleven waarmee ze de wereld over vloog. Maar sinds ze drie jaar geleden de gedichten van M. Vasalis op muziek zette met Het Noordpool Orkest, raakte ze steeds meer vertrouwd met het zingen in haar moedertaal. Toen ze daarna Ramses Shaffy met Het Metropool Orkest, Annie M.G. Schmidt in Carré en ‘Diep in Mijn Hart’

van Tante Leen bij DWDD op een jazzy manier vertolkte, samen met de pianist uit Room Eleven, Tony Roe, smaakte dat naar meer.

Janne zocht haar oude vrienden van Room Eleven weer op om samen te werken aan haar nieuwe repertoire. Daarmee zult u dus kennis maken in deze nieuwe show die het experiment niet zal schuwen.

In 2019 toerde Janne al langs de Nederlandse theaters met haar vrije, originele en aanstekelijke show 'Lalala Love’. Met vreemde verhalen over de zoektocht naar geluk en, zoals ze het zelf omschreef, ‘ het beste van 75 jaar Janne Schra’. Dat is haar en het publiek heel goed bevallen. Janne is thuis in het theater en dat zult u merken!


Let op: Om 19.15 en 21.15 te reserveren

Datum

25  woensdag 25 november 2020 om 19.15 uur

Adres

Weijer

Raetsingel 1

5831 JJ Boxmeer

advertentie